Çanakkale'nin Yaşayan İnsan Hazineleri - İsmail BÜTÜN

2020 yılında Cumhurbaşkanlığı Yaşayan İnsan Hazineleri ödülüne layık görülen seramik ustası İsmail Bütün söyleşisini kapsayan, "Çanakkale'nin Yaşayan İnsan Hazineleri: İsmail Bütün"  adlı program, Bölümümüz Müzecilik ve Kültürel Miras Yönetimi  tarafından 24.05.2022 tarihinde Troia Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Pelin Kanten'in yanında İl Protokolünden katılımlarla gerçekleşen programın anlam ve önemine yönelik açılış konuşmaları, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Pelin Kanten ile Bölüm Başkanımız Sayın Doç. Dr. Oğuz Diker tarfından gerçekleştirildi. Program kapsamında gerçekleştirilen söyleşinin moderasyonu, Çan Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Tuba Batu tarafından gerçekleştirilerek program, ödül töreni ile sona erdi.